Kris Aardenburg Podiumtechniek Kris Aardenburg Podiumtechniek

Koop jouw ticket voor Spring Awakening

Scroll Down

Spring Awakening

MAE Stage Productions speelt de Engelstalige productie Spring Awakening op jouw tv! Afgelopen week is de kaartverkoop gestart voor deze online stream.

Van 1 juli 2021 t/m 3 juli 2021 kunnen ticketkopers de stream bekijken en ik zal de gehele geluidstechniek verzorgen.

 

HOUD KUNST & CULTUUR IN LEVEN

De cultuursector is zwaar getroffen door de gevolgen en maatregelen van het coronavirus. Het zal dan ook nog lang duren voordat volle theaters weer de standaard zullen zijn. 

Maar MAE geeft niet op en gaat door!
Om deze online stream mogelijk te maken heeft MAE echter uw hulp nodig. Bij voldoende verkochte kaartjes kan de voorstelling gerealiseerd worden.* Mocht u MAE, Kris Aardenburg Podiumtechniek en/of de cultuursector een warm hart toedragen, dan is het ook mogelijk om naast een regulier streamingticket een donatieticket te kopen.

De aanschaf van een donatieticket is natuurlijk ook zonder regulier ticket mogelijk! Met dit ticket steunt u deze productie en beloont u het harde werk van deze cast nog een beetje extra, in tijden waarin theatermaken niet vanzelfsprekend gaat.

Zo hopen MAE en Kris Aardenburg Podiumtechniek samen met u de kunst in leven te houden!

* Wanneer de ticketverkopen niet toereikend om de voorstelling te kunnen realiseren zullen alle tickets geheel (excl. transactiekosten) worden gerestitueerd in mei 2021.

No Comments

Leave A Comment

Drag View Close play
Scroll Top