Kris Aardenburg Podiumtechniek Kris Aardenburg Podiumtechniek

Na 5 jaar bij Theater Bonhoeffer de de productieleiding en de geluidstechniek op mij heb genomen, ben ik nu mijn laatste jaar in gegaan als productieleider bij Theater Bonhoeffer. Omdat mijn enthousiasme groot is en nu al graag verder wil leren, ben ik een onderzoek gestart naar hoe ik het beste Theater Bonhoeffer kan leidinggeven; welke kwaliteiten heb ik daarvoor nodig? En welke kwaliteiten moet ik nog ontwikkelen?

Ik heb daarom een profielwerkstuk geschreven over mijn productieleiding bij Theater Bonhoeffer. Een onderzoek naar mijzelf, mijn kwaliteiten en welke kwaliteiten ik nog moet ontwikkelen.

Mijn profielwerkstuk is op de volgende site te lezen: https://krisaardenburg.nl/profielwerkstuk/. Wegens privacy redenen is het verplicht om in te loggen om het profielwerkstuk te lezen. Stuur een mail naar info@krisaardenburg.nl om toegang te krijgen.

No Comments

Leave A Comment

Drag View Close play
Scroll Top