Kris Aardenburg Theatertechniek Kris Aardenburg Theatertechniek

Info

Bij verhuurbedrijf Sound Rent zijn er in de coronatijd ook geen opdrachten. Om toch bezig te blijven ben ik samen met Mike Raven (mijn stage-begeleider en eigenaar Sound Rent) en de andere stagiair begonnen met het opzetten van Car Reveal NL.

 

 

WAT WE DOEN
ONS DOEL IS OM AUTO’S OP EEN SPECTACULAIRE MANIER IN DE SPOTLIGHTS TE ZETTEN.
EEN NIEUWE AUTO? WIJ ONTHULLEN UW AUTO OP EEN MANIER DIE U NOOIT MEER VERGEET.

Car Reveal NL is een product van Sound Rent Sales & Rentals in Castricum. We zijn op zoek gegaan naar een manier om mensen een stukje beleving en ervaring te bieden in deze bijzondere tijd van COVID-19. Doordat het mogelijk is om gemakkelijk naar binnen te rijden in onze ruimte, kwamen wij op het idee daar iets mee te doen.

U heeft vast wel eens een onthulling mee gemaakt van een nieuwe auto, zelf of via bijvoorbeeld een video. Hartstikke leuk, maar niet speciaal. Zo’n doek of strik blijft hetzelfde. Wij brengen hier verandering in. Laat uw auto bij ons naar binnen rijden en ervaar hoe het ook kan. Door gebruik van hoge kwaliteit licht en geluid techniek én onze vakkennis kunnen we u van dichtbij laten ervaren hoe de onthulling van uw auto hoort te zijn. Een uniek moment om nooit meer te vergeten.

 

ANDERE MOGELIJKHEDEN
Car Reveal NL heeft een speciaal ingerichte ruimte ontwikkeld voor shows gericht op het onthullen van auto’s. Deze ruimte kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere mogelijkheden.

In overleg is alles mogelijk.

Denk aan: videoclips, presentaties, live bands, acts, trouwerijen, lustrums of zelfs begrafenissen. Wij beschikken over de juiste technieken om u evenement naar een hoger level te tillen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot streamen. Hierdoor kan de show tegelijkertijd ook worden gevolgd door anderen via het internet.

Interesse of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.

 

Bron: carreveal.nl

 

Ik heb de website gemaakt en heb natuurlijk geholpen met alles opzetten, lichtshow bouwen en prépro.

Next Project

Theatertour Släpstick tijdens corona – STAGE uitvoerend lichttechnicus

Drag View Close play
Scroll Top