Info

Unsound Mind is een theatercollectief van MAE Stage Productions dat voorstellingen maakt waar mentale gezondheidsproblemen centraal staan. De voorstellingen van Unsound Mind bestaan uit liedjes uit o.a. musicals met een boodschap rond het thema mentale gezondheid, maar daarnaast worden er ook grappige en leuke liedjes gezongen. De voorstellingen worden aangevuld met gedichten, spoken-word en monologen.

Unsound Mind: De reünie bracht meerdere liedjes uit eerdere voorstellingen terug. Dit keer met een live band olv Erik Pielaat. De liedjes bevatten koor-stukken en solo-stukken. De cast bestaat uit ruim 15 spelers, en de band uit 2 gitaristen, 1 bassist, 1 drummer en 2 pianisten (waarvan 1 de bandleider).

Binnenkort komen meerdere liedjes uit de voorstelling op YouTube.


Ik heb hierbij met een X32 compact gewerkt. Voor de koor-stukken heb ik meerdere condensator-microfoons neergezet. En voor de solo-stukken heb ik 5 draadloze handhelds gebruikt met een kleurcodering: geel 1, geel 2, rood 1, rood 2 en blauw. Geel 1 had 1 geel tape om de mic en geel 2 had 2 gele tapes om de mic. Er was een schema gemaakt met wie wanneer welke microfoon zou hebben, zodat ik met het songbook de solo’s mooi kon mixen en de balans en melodielijnen goed kon volgen.

Drag View Close play
Scroll Top