Een veilige en fijne sfeer bieden voor artiest en publiek.

Ik ben Kris Aardenburg, student op de Herman Brood Academie in Utrecht, opleiding Podium-/studiotechniek licht & geluid. In opdracht van bandjes en cafétjes, en bij theaters verzorg ik het geluid (van het maken van priklijsten tot de uitvoering op locatie). Ik heb jaren ervaring bij een theatergroep, die een big-band bevatte, een theater en ik ben (mee-reizende) geluidstechnicus bij verschillende bandjes. Indien je ook live-opnames wenst, kan ik deze op locatie live opnemen en in mijn home studio afmixen. Mijn werkzaamheden verricht ik met de missie ‘Een veilige en fijne sfeer bieden voor artiest en publiek’ als fundering.

Hoe ik hier terecht kwam

Op de middelbare school ben ik als 14 jarige 2e klasser begonnen met de geluidstechniek van de theaterproducties op het Bonhoeffercollege. De theatergroep ‘Theater Bonhoeffer’ op deze school bevatte een big band en acteurs die samen met een enorme crew twee grote muzikale theaterproducties neerzette ieder jaar. Mijn enthousiasme was groots voor Theater Bonhoeffer en al snel ging ik van hulp van de geluidstechniek, naar hoofd van de geluidstechniek, productieleider van de theatergroep, websitebouwer van theaterbonhoeffer.nl en hielp ik bij het scenario schrijven en de decors ontwerpen.

Ik heb in het kader van mijn profielwerkstuk onderzoek gedaan naar mijzelf als productieleider van Theater Bonhoeffer en ben zo nog meer gegroeid in mijn rol.

Na de middelbare school wilde ik door in de podiumtechniek en ben naar de Herman Brood Academie in Utrecht gegaan, waar ik veel gave stages heb mogen doen.

Opleidingen

Herman Brood Academie (MBO Utrecht)

MBO niveau 4 – Podium-/studiotechnicus licht & geluid
2019-2023

Profiel op de HBA: https://www.hermanbroodacademie.nl/profiel/krisaardenburg/

Stages:
– FESTIVAL – Appelpop in Tiel 2019 (stagehand & afbouwhulp)
– FESTIVAL – Le Guess Who? 2019 (bouw + hulp techniek)
– VERHUURBEDRIJF – Soundrent (allround podiumtechniek)
– THEATERGROEP – Slapstick (lichttechniek, tour)

hermanbroodacademie.nl

Bonhoeffercollege Castricum

HAVO
2013-2019

Extra activiteiten/bijzonderheden:
– Productieleider, geluidstechnicus, websitebouwer en penningmeester theatergroep ‘Theater Bonhoeffer’.
– Geluidstechnicus bij verschillende activiteiten op school
– Profielonderzoek naar mijzelf als productieleider

bonhoeffer.nl

Portfolio

Bekijk mijn portfolio!

Diensten

Wat doe ik?

Contact

Vraag het aan mij!